flowerpowerpackaging

* Speciaal voor Bloemisten flowerpowerpackaging.com *

Geachte bloemist,

 

Flowerpower Packaging is een organisatie met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en wereldwijde verkoop van verrassende en creatieve verpakkingen voor bloemen en planten. klik www.flowerpowerpackaging.com om te bestellen.

 

· Mooie en trendy bloemverpakkingen om u te kunnen onderscheiden in de markt voor een succesvolle verkoop van bloemen.· De boeketten in de tweezijdig bedrukte foliën van Flowerpower Packaging trekken de aandacht van uw klanten en hierdoor is het een feest om uw winkel te bezoeken.· Door de intensieve kleuren en smaakvolle kleurcombinaties van de folie presenteert u een fris en vrolijk assortiment aan boeketten dat zeker voordelig zal uitpakken voor uw verkoop.· Geproduceerd in onze eigen fabriek in Italië conform Europese milieu wetgeving.· Rechtstreekse en snelle levering uit ons magazijn in Nederland.· Diverse bloemisten hebben al ontdekt dat deze folie kwalitatief een heerlijk materiaal is om mee te werken.· Interessant om te weten is dat de folie ook in kleine aantallen gepersonaliseerd kan worden.

 

FlowerPower Packaging introduceert 3 assortimenten en elk assortiment bestaat uit 6 rollen folie én 6 rollen raffia of lint van verschillende kleuren; samen verpakt in een doos. Elk assortiment is aangepast aan een seizoen. Klik op de assortimenten links voor meer informatie

Flowerpowerpackaging maakt een onderdeel uit van http://www.cartaluce.nl

http://www.flowerpowerpackaging.com/