Huidig kantoor van Cartaluce te Enschede
Ons Oude kantoor van Cartaluce aan de Marssteden te Enschede. Nu groter gevestigd sinds October 2009 aan de Midzomerweg 25 te Enschede. .

Wie zijn wij ?

* NEWS * Wij hebben vanwege de gezonde groei de laatste jaren wederom een nieuw en groter pand aangekocht het adres : Midzomerweg 10 - B Te Enschede -  en de Expeditie Midzomerweg 12 .

Cartaluce ® Packaging & Gifts is in 1994 door de Heer van Haagen opgericht.

De heer van Haagen heeft voor de oprichting in 1994 van Cartaluce Packaging and Gifts, zich reeds vele jaren zeer verdienstelijk bewezen in de verpakking branche, maar in 1994 trok hij de stoute schoenen aan en richtte hij Cartaluce Packaging and Gifts op.

Hij begon kleinschalig vanuit zijn garage een groothandel in Cadeauverpakkingen en heeft zich vanaf het begin gespecialiseerd in Polipropyleen en Metallic Cadeaufolie. Deze geschenk folie is in eigen huis ontwikkeld en heeft de eigenschappen van Cadeaupapier. Het unieke eraan is, dat deze folies niet doorschijnend zijn ! maar 100 % dekkend net zoals bij conventioneel Kadopapier en is altijd zeer uniek in zijn verschijning, chique en élégance maar prijsdoorbrekend ten opzichte van het goedkoopste geschenkpapier. Tevens is de filosofie altijd geweest : dat alle goederen franco huis op rekening worden geleverd binnen 24 - 48 uur en dit is nog steeds het geval. Verder zijn wij kleinschalig begonnen met importeren van Cadeauartikelen speciaal voor Slijterijen en Wijnhandelaren en tot op de dag van vandaag leveren wij een leuke bijdrage in geschenkartikelen voor winkels en shops.

In 1997 werd het eerste pand gekocht met magazijn en in 1999 volgde er wederom een uitbreiding en heeft er een verhuizing plaatsgevonden naar een grotere locatie. Vanaf 2002 was het hoofdkantoor gevestigd aan het Industrieterrein de Marssteden 72 te Enschede op een prominentie zicht locatie aan de hoofd weg. We zijn in 2009 verhuist naar de Midzomerweg nummer 4 en in Februari 2010 hebben we tevens Midzomerweg 12 aangekocht { 500 meter extra magazijn.}

Momenteel, en dit met gepaste trots u vertellende, mogen we stellen dat Cartaluce de specialist is in de Benelux met betrekking tot : Metallic Cadeaupapier, Geschenkpapier & Kadopapier en verder in allerhande kadoverpakkingen , geschenk Verpakkings toebehoren en verfraaiing zoals : bedrukte stickers  & bedrukt Lint, bedrukt Geschenkpapier of kadofolie met naam enzo.

Tevens is de heer van Haagen in 2002 gestart met www.misterpin.nl ® en was hij 1 van de eerste groothandelaren die actief via Internet een speciale online schop ontwikkelde waarbij je heel eenvoudig Pinrollen en kassarollen kunt bestellen. Hij zorgde voor een complete prijsdoorbraak in deze branche en momenteel telt alleen Misterpin.nl al, meer dan 5000 relaties in Nederland die gebruik maken van deze snelle service.

Wij wensen u allen zeer goede zaken toe en indien u nog geen relatie van ons bent ?! hopen wij u binnenkort hartelijk te mogen begroeten.

Met vriendelijke groeten,

Michiel van Haagen. info@cartaluce.nl 053 - 4280306 

Internet is een fantastisch medium, maar u wordt door ons nog steeds persoonlijk behandeld.

 http://www.cartaluce.nl/contents/nl/search.php